Dokumentstyring

Kom uoverskuelige mapper til livs

Brug Ledoc til at strukturere og vedligeholde din virksomheds dokumenter. 
Den ansvarlige for et dokument bliver automatisk påmindet, når det er tid til gennemgang af dokumentet. På den måde sikres det, at alle dokumenter er ajourført – året rundt. 

Du og dine medarbejdere kan tilgå dokumenter fra PC, tablet og mobil, så I har altid den nødvendige dokumentation, formularer og instruktioner lige ved hånden. 

Ved at bruge Ledoc til dokumentstyring kan din virksomhed opbevare og håndtere dokumenter på en måde, der lever op til både nationale og internationale krav til dokumentstyring.

Eller …

Ledoc dokumentstyring

Din virksomheds udbytte:

dokumentet er altid lige ved hånden

Med dokumentstyring via Ledoc får du mulighed for at søge dokumenter frem på blandt andet kategori, titel, deadline

hvem har læst dokumentet?

Allerede i dokumentoversigten kan du se, hvor mange personer dokumentet skal læses af - og hvor mange der faktisk har læst det

Altid opdaterede dokumenter

Team Ledoc vedligeholder løbende alle standarddokumenter, herunder formularer samt dokumenter vedrørende lov- og myndighedskrav

Ro på i certificerings- og auditsituationer

Glem stress og forvirring - fremover har du altid de dokumenter, der skal bruges i certificerings- eller auditsituationer, lige ved hånden

Dokumenter, som læses og vedligeholdes, er uvurdérlige

Giv de støvede dokumenter livet tilbage

Saml dokumenter ét sted

Med Ledoc kan du samle virksomhedens dokumenter ét sted. På den måde får du nem adgang til dokumentet, du søger.

Øg overblikket ved at inddele dokumenter i kategorier og underkategorier. Søgefunktionen giver dig mulighed for at fremsøge dokumenter efter titel, kategori, ansvarlig, forfaldsdato med videre.

Systemet giver dig og auditorer et sublimt overblik i auditerings- og certificeringssituationer, hvor alle relevante dokumenter nemt kan tilgås.

– Og bare rolig, du risikerer ikke at slette et vigtigt dokument ved en fejl. Når du arkiverer et dokument, kan det altid tilgås og gendannes ved behov.

Ledoc opret dokument
Ledoc påmindelse om gennemgang af dokument

Påmindelse om vurdering

Du kan sætte specifikke forfaldsdatoer for det enkelte dokument. Når det er tid til den regelmæssige gennemgang af et dokument, sender Ledoc automatisk en reminder til den ansvarlige.  

Når dokumenter sættes i styring og regelmæssigt vurderes, er din virksomhed sikret opdaterede dokumenter

Fagligt dokumentbibliotek

Når din virksomhed tilknyttes én eller flere brancher i Ledoc, får du og dine medarbejdere adgang til et brancheorienteret dokumentbibliotek.
Her kan du finde faglige dokumenter som retningslinjer, formularer og instruktioner
Disse dokumenter vedligeholdes og opdateres løbende af Ledoc teamet, så du er sikret formularer m.v., som er udarbejdet efter de seneste bestemmelser på området. 

Ledoc faglige dokumenter i dokumentbibliotek

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til en snak om dine muligheder med Ledoc System

Brug dokumentstyring til ...

Overblik over arbejdsmiljødokumenter