Jens Kjærulff og John Mandrup grundlæggere af ledoc system

Historien bag Ledoc

Dengang Ledoc kom til verden, var det et resultat af flere års erfaring med implementering af kvalitetsledelsessystemer i små og mellemstore virksomheder.
Vi kunne konstatere, at virksomhederne gik og ønskede sig et enkelt styresystem. De søgte en digital løsning, som kunne kombinere to nøgleaspekter:

  • Muligheden for at erstatte det administrativt tunge kvalitetsledelsessystem med et brugervenligt og overskueligt alternativ
  • En digital hjælpemotor til daglig overholdelse af nationale og internationale ISO-standarder. 

Med Ledoc kan vi tilbyde et system, som løbende er tilpasset efter vores kunders ønsker og behov. Det er nemlig vores mål, at Ledoc kan bidrage til at gøre din arbejdsdag lettere, mere effektiv og en hel del sjovere.

Vi vil give din virksomhed mulighed for at fravælge tidsspild og stress, som kan opstå i forbindelse med mistede dokumenter, tidskrævende manuelle påmindelser om eftersyn og vurderinger samt overskredne tidsfrister. 

Hvorfor ikke bruge tiden på det, der giver dig energi og skaber reel forandring?
Det kan være ledelse, produktion, den daglige drift og struktur – eller ekstra tid til den løbetur i skoven, du ofte ender med at må strege i kalenderen?

Team Ledoc

Med Ledoc har du altid et dedikeret team bag dig

John Mandrup

Partner, Adm. direktør, Chefkonsulent

John har udarbejdet og implementeret et utal af ledelsessystemer indenfor både miljø- arbejdsmiljø & kvalitetsområdet. John udviser stor fordybelse i sin arbejdsmetode og evner i stor grad at aflæse og sætte ord på kunders behov og herefter indfri disse.

Jens Kjærulff

Partner, Innovationsdirektør og Chefkonsulent

Jens har en bred erfaring med ledelsessystemer og har implementeret et hav af system variationer i forskellige brancher, for både store og små virksomheder. Jens udviser et stort engagement, og har en kreativ tilgang til problemløsning på alle niveauer.

Peter Wieland

Chefkonsulent

Peter er en erfaren chefkonsulent og arbejder med implementering og vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemer. Med mange års erfaring fra brandområdet har Peter teknisk indsigt og erfaring med rådgivning og inspektion.

Ole Hansen

Konsulent

Ole har mange års erfaring inden for ledelse og kvalitetsledelse i bil-industrien, forsvaret og arbejdsmiljøloven. Han kan kortlægge og sætte ord og handling på kvalitet- og arbejdsmiljørelaterede forbedringer og problemer.

Mette Frost

Konsulent

Mettes store passion er menneskers interaktion. Forståelsen af hvordan mennesker påvirker hinanden til, at gøre det de gør. Det er den passion og nysgerrighed hun inddrager i sit arbejder som  kvalitetskonsulent samt som stress- og ledelsescoach.

Thomas Mortensen

Konsulent

Thomas har bred erfaring med både udarbejdelse og effektiv drift af ledelsessystemer. Hans erfaring med at drifte et system på daglig basis gør ham i stand til at sætte sig i ejerens sted – han har nemlig selv siddet der! 

Simone Maigaard

Konsulent

Simone er uddannet cand.soc i virksomhedsledelse og brænder for strategiarbejde. Simone kan med sin analytiske tilgang bidrage til din virksomheds strategi og organisationsudvikling på en måde, der matcher jeres aktiviteter.

John Warni Hansen

Konsulent

John har en faglig baggrund og årelang erfaring inden for både el, brand og sikring. John har et naturligt fokus på optimering og bruger sin faglige viden til at løfte virksomheder på det systemfagligt niveau og på den måde bidrage til en positiv udvikling.

Henrik Petersen

Konsulent

Henrik har bred erfaring med både opbygning og implementering af ledelsessystemer for virksomheder i forskellige brancher. Henrik brænder for at skabe effektive processer, reducere spild og skabe god kvalitet hos kunden.

Regitze Linderskilde

Administration og support

Regitze er ansvarlig for vores Ledoc support og endvidere står for en lang række administrative opgaver. Regitze er vores Ledoc specialist og gennemfører også Ledoc undervisning og systemtilpasning.

Michelle Taarnberg

Administration og support

Michelle har mange års erfaring med kundeservice på tværs af brancher og står klar til at hjælpe kunden videre. Derudover er hun knivskarp inden for systemopsætning og -tilpasning og vil supplere Regitze på både Ledoc support og administration. 

Henning Bøllehuus

Faglig underviser

Henning Bøllehuus er uddannet elinstallatør og Lead auditor, og har en lang række spændende ansættelser på sit CV, både som underviser, auditor og som selvstændig. Henning gennemført utallige foredrag omkring elinstallationer og elsikkerhed.

Michella Appelquist

Markedsførings- og kursusansvarlig

Michella er uddannet kandidat i litteraturvidenskab og jonglerer til daglig med både ord, billeder og video. Derudover er Michella ansvarlig for planlægning af Ledoc kurser.

Tlf. 4676 7111

Ledoc@lekon.dk

Luk menu